وي افزود: اين اطلس در جنبه هاي مختلف مانند ارتفاع، دشت، جلگه، کوهستان، زمينشناسي، آب و هوا و ديگر پديده هاي طبيعي تدوين شده است.
وي اظهار داشت: در اين مجموعه دورههاي مختلف قبل از تاريخ، تاريخي و دورههاي اسلامي بر روي نقشههاي 17 شهرستان استان مازندران مشخص شده است که در صورت تامين اعتبار به چاپ خواهد رسيد.
مدير پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري مازندران همچنين کاوش شهر تاريخي ناتل، قلعه کنگلو و تپه کلار را از ديگر فعاليتهاي پژوهشگاه در سال جاري دانست و گفت: پروژه سدلفور نيز هم اکنون با همکاري سازمان آب منطقهاي مازندران در حال انجام است که با پايان اين پروژه و آبگيري سد البرز به زودي يکي از تعهدات سازمان در قبال توسعه استان محقق خواهد شد.
وي از همکاري پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي استان با دانشگاه آزاد چالوس، نوشهر و سوادکوه جهت عملي دانشجويان باستانشناسي مازندران خبر داد و گفت: تربيت نيروي انساني مجرب آموزش ديده مهمترين سرمايه کشور است و در آينده با آموزش دانشجويان باستانشناسي در محوطههاي تاريخي ديگر کمبودي از نظر نيروي انساني آموزش ديده نخواهيم داشت.
ماهفروزي خاطرنشان ساخت: به زودي فصل 5 کاوش باستانشناسي گوهر تپه، بزرگترين سايت موزه تاريخي حاشيه درياي حاشيه درياي خزر با اعتباري ملي و حضور اساتيدي از دانشگاههاي ورشو لهستان و مونيخ آلمان آغاز خواهد شد./106
انتهای پیام/